Varenie
Chuť kotliet vás určite poteší Kotleta na kyjevský spôsob je klasickým ukrajinským jedlom. Spája jemné mäso s bohatou maslovou chuťou a ľahko sa stane
Foto: z otvorených zdrojov Vyberte si kvalitný tavený syr, pretože zaručuje jemnú chuť a príjemnú štruktúru polievky. Syrová polievka s taveným syrom a
Huby umyte bezprostredne pred varením, pretože mokré huby sa v chladničke rýchlejšie kazia. Mýtus, že huby sa nedajú umyť, bol vyvrátený.
Foto: z verejných zdrojov Ak si chcete pripraviť jednoduchú a zdravú večeru, mali by ste si pripraviť cestoviny s lososom a brokolicou. Cestoviny s lososom
Aby ste mohli vajcia rýchlo olúpať, musíte ich správne uvariť. Problém, keď sa škrupina z vareného vajca odstráni spolu s kúskami bielkoviny, pozná každý kuchár.
Foto: z verejných zdrojov Vyprážané kurča v sójovej omáčke je skutočnou lahôdkou všedného dňa Často hľadáme recepty, ktoré nám umožnia pripraviť niečo
Existuje mnoho spôsobov, ako pripraviť bohatú hodžovskú polievku Solanka je hustá polievka, ktorá sa začala variť v 15. – 17. storočí.
Foto: z verejných zdrojov Túto lahôdku zvládnu aj začínajúci kuchári Smažené kalamáre sú jedlom stredomorskej kuchyne. Surové morské plody sa nakrájajú
Ich príprava nezaberie toľko času, ako si možno myslíte Vyprážané koláče s akoukoľvek náplňou sú hitom na stole, pretože sa dlho nezdržia a za pár minút sú hotové.
Foto: z otvorených zdrojov Lavaš nemusíte kupovať v obchode, pretože si ho ľahko pripravíte doma. Lavaš je nekvasený biely chlieb vo forme tenkej placky
